Για Μένα

   Ολοκλήρωσα σπουδές Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Athens Metropolitan College. Είμαι κάτοχος Bachelor of Science in Psychological Studies του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Preston. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα το πρόγραμμα HND Edexcel Succeess through qualifications BTEC HIGHER NATIONAL DIPLOMA European Educational Organization care practice. Στο τέλος των ακαδημαϊκών σπουδών μου επέλεξα ως κατεύθυνση την Συμβουλευτική Ψυχολογία, η διπλωματική μου εργασία περιλαμβάνει θεωρητικό και ερευνητικό κομμάτι με θέμα: «Συμπεριφορά εφήβων μέσα και έξω από το σχολείο».

   Στην συνέχεια η μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση συνεχίστηκε στην Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία. Παρακολούθησα μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο συντονισμό των Ομάδων Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων.

   Φεβρουάριος 2012 – Ιούλιος 2012 Κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία Νομός Φθιώτιδας

   Ιανουάριος 2008-2011 Παρείχα ατομική Συμβουλευτική και Οικογενειακή θεραπεία στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Λυκόβρυσης. Συντονισμός ομάδας συμβουλευτικής γονέων εφηβικής ηλικίας αλλά και ζευγαριών που επιθυμούν να γίνουν γονείς.

   Ως συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων έχω συνεργαστεί με το Εναλλακτικό κέντρο ευεξίας SHARMILLA. Όπως επίσης διετέλεσα συνεργασία στο κέντρο ΒΙΟΑΝΕΛΙΞΗ υπεύθυνη στην διεξαγωγή ομάδων αυτοεικόνας και αυτοεκτίμησης, ατομικές συνεδρίες.

   Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο και παρέχω ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες σε εφήβους και ενήλικες σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, βελτίωσης επικοινωνίας, άγχος, μετατραυματικού stress, αναζήτηση εσώτερων θεμάτων, διατροφικών διαταραχών, κατάθλιψη, δυσλειτουργική επικοινωνία στην οικογένεια. Επίσης από το 2009 διοργανώνω επιμορφωτικές και εκπαιδευτικές ομιλίες σε σχολεία, απευθυνόμενη σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Αρθρογραφώ σε τοπική εφημερίδα και στον ηλεκτρονικό έντυπο τύπο.

Από το 2009 είμαι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Επίσης από το 2011 είμαι μέλος της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας).